Avslutnings-, avtacknings- och avskedsvecka

Hela veckan har varit fylld med avtackningar, avslutningar och avsked. Glädje och tacksamhet har mixats med smärtfyllda avsked och tårar. Det är många människor vi hunnit fästa oss vid under året som gått. Barnen har avslutat sitt utmanande skolår som fått dem att växa i sina personligheter.



Skolan bjöd in alla föräldrar som volonterat i skolan under året till en fantastisk kakbuffé. Skönt att jag hann äta middag innan.





Vi åt kvällsmat ihop med några familjer vid poolen. De familjer vi träffade dagen efter vi kom hit  vid poolen i höstas och som fått följa oss hela vår tid här.



På Hampus avslutning spelade gruppen upp en minimusikal av sagan vargen och de tre grisarna. Hampus spelade den tredje grisen som byggde sitt hus av tegelstenar.



Lovisa tar avsked av sina vänner från klassen efter deras avslutning. 160 femteklassare hade gemensam avslutning i gympasalen där de flesta satt uppe på scenen. De fick resa sig upp efterhand som deras namn ropades upp. Med fantastiska ord och lyckönskningar från rektorn fick de avsluta ceremonin som en jättekör.





Vi bjöd in grannfamiljerna en eftermiddag för att få säga hejdå till dem.



Malin har packat för att tillbringa ett par dagar med sin kompis. De ska bland annat tälta ute vid kusten, couchade av kompisens mamma.

Nu är det verkligen nedräkning. Om 4 dygn ska vi vara resklara och kylen tom. Det ska bli roligt att träffa er alla igen som följt oss under året på bloggen.

/ Kristina











Kommentarer
Postat av: Rebecka

Ni är efterlängtade. Välkomna tillbaka till Sverige! Kram!

2012-06-09 @ 22:15:30
Postat av: Michaela, Pontus, Noomi och Siri

Också vi vill hälsa er välkomna hem! Det skall bli så härligt att se er igen. Allting kommer vara sig väldigt likt, ni har inte missat så mycket ;). Tänk viket äventyr ni har fått vara med om och så många möten! Härlig kakbuffé. Imorgon blir det liknande buffé på sommaravslutningen på Triangeln. Hoppas på en bra hemresa. Kramar

2012-06-12 @ 21:07:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0